Vacatures

De Springplank (Terneuzen) De Springplank is een school voor speciaal basisonderwijs. We zijn echter volop in ontwikkeling door het opzetten van zogenoemde SBO+(SO)-groepen. In het kader van thuisnabij onderwijs en vanwege pensionering van collega’s en de ontwikkeling van deze nieuwe groepen zijn we op zoek naar:


Voor informatie over de functies kun je contact opnemen met Robert van Oosten,directeur, op 0115-613140 of 06-10935654 of via r.oosten@respont.nl. Gesprekken staan voorlopig gepland op woensdag(middag) 8 mei.

Leerkrachten L11 (3,6 fte)

De indeling voor volgend schooljaar moet nog gemaakt worden. We horen dan ook graag waar jij je kwaliteiten het beste in kunt zetten. Dat kan in een SBO-groep zijn of in één van de nieuwe SBO+-groepen. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Gedragswetenschapper A (0,2 fte)

Samen met onze huidige gedragswetenschapper ondersteun je de leerkrachten en denk je oplossingsgericht mee. Evt. kan deze baan over twee dagdelen uitgespreid worden.

Onderwijsassistenten (1,75 fte)
Je komt te werken in de nieuwe SBO+ groepen. Samen met de leerkracht ben je verantwoordelijk voor een groep leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften t.a.v. gedrag.